Fodbehandling

En fodbehandling starter med et varmt og plejende fodbad. Derefter fjernes hård hud og ligtorne. Neglene klippes og slibes. Neglefalsen renses og huden slibes blød og glat. Behandlingen afsluttes med en dejlig fodmassage.

Behandlingens varighed ca. 45 min.

Vejledning i pleje og aflastning af fødderne er en naturlig del af behandlingen.

Luksus fodbehandling

En fodbehandling starter med et varmt og plejende fodbad. Derefter fjernes hård hud og ligtorne. Neglene klippes og slibes. Neglefalsen renses og huden slibes blød og glat.

Fodbehandlingen afsluttes med peeling af fødderne inden dejligt varmt paraffinbad. Paraffinbadet blødgør huden, og giver en dejlig gennemvarming af fødderne.

Behandlingens varighed ca. 70 min.

Hårfjerning med voks

Når du skal have lavet en voksbehandling, anbefaler vi, at dine hår er min. ½ – 1 cm inden behandlingen. Er hårene længere, anbefales det , at du klipper eller trimmer hårene hjemmefra. Hårene kan knække, og når hårene er længere, gør det mere ondt.

Du kan evt. bruge en bodyscrub på det område der skal have voks, samme dag eller dagen før en behandling, for at undgå at hårene knækker.

Huden desinficeres før enhver voksbehandling, og efter behandlingen plejes huden med en kølende og plejende creme.

En voksbehandling gentages efter 4-6 uger efter behov. Voksbehandlingen fjerne hårene med roden. Dine hår bliver finere når de vokser ud igen, og der kommer færre hår efter gentagne behandlinger.

Bryn og vipper

Farvning af bryn og vipper…

Bryn rettes med voks og pincet.